петък, 24 февруари 2012 г.

Pinisimo.com е Българската социална мрежа, която вдъхновява!

С Pinisimo вие събирате и споделяте неща, който обичате! Pinisimo ви дава възможност да колекционирате информация, картинки, кличета и любими продукти, като ги забождате на вашите така наречени виртуални дъски. Може да споделяте с останалите потребители, да коментирате чужди дъски и много други забавления. Ако търсите разнообразие, материали, идеи или просто искате да споделите нещо впечатляващо за вас, Pinisimo е вашето място за споделяне. Да не прозвучи нескромно, но ние сме първият сайт от този тип на територията на България и с ваша помощ, ще превърнем Pinisimo, в най – голямата социална мрежа от този тип в България.

Ще попитате какво е Pinisimo?
След като се регистрирате в системата на Pinisimo, си правите дъски и ги пълните със снимки, видео и други материали, на които попадате в интернет , колкото по – интересни неща качвате на дъските си, толкова повече потребители, ще следят профилът ви в Pinisimo.
Pinisimo, по своята същност, е социална мрежа от типа на bookmarking. С Pinisimo, ще може да следвате други потребители, да споделяте съдържание от дъските им, да таг-вате потребители, да харесвате дъските им и да правите коментари. Ще можете да получавате актуализации в реално време какво публикуват хората, които следите. Можете да споделяте вашите пин-чета във Facebook и Twitter.
Pinisimo може да бъде и място за промотиране и насърчаване на вашия бизнес, стига да сте малко по-креативни. Използвайте тази възможност, за да изградите своя марка чрез свързване с хора, които споделят вашите интереси и стил или пин-вайте изображения, които вдъхновяват вашата работа и живот. Чрез 
Pinisimo.com вие може да генерирате изключително голям трафик към вашият сайт, само трябва да сте малко по – креативни.  Pinisimo създава back – линкове към вашия сайт. Всеки път, когато някой закача на своята дъска нещо от вашият сайт, то автоматично дърпа не само изображението от сайта ви, но също така и връзката към него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар